Magic restful morning |  10.00-13.00 uur, ZAT. 16 dec.


Heb jij behoefte aan meer rust en verbinding met jezelf? Dan is deze magische en liefdevolle restorative ochtend in een prachtige studio in Breda wellicht iets voor jou. 

Gedurende deze restorative reis nemen wij jou mee naar de diepere lagen van jouw Zijn. Dit doen wij door middel van cacao + micro-dose magic truffel ceremonie, meditatie, Restorative Yoga en een sharing. Het is een warm bad van liefdevolle en zachte vibraties die door elke cel van het lichaam heen bewegen en jou helpen om los te laten en weer helemaal op te laden. Tijdens deze ochtend zal Abir ook, alleen met toestemming van jou, energetisch werk doen. 

Sanne zal de gehele ochtend spaceholder zijn en de Restorative Yoga-sessie begeleiden. Abir creëert een veilig veld waarin jij contact kunt maken met je hogere zelf. Ze nodigt je energetisch uit om je hart te openen en je lichaam weer helemaal te verbinden met de aarde. Wij bundelen onze krachten van yoga, plantmedicijn en energetisch werk om jouw terug te begeleiden naar de stilte in jezelf. 

Sanne Aruna Bogers is een ervaren Yoga-docente en therapeute die zoveel mogelijk de Yoga leeft. Hoe langer ze Yoga-beoefent en doceert, hoe meer ze getrokken wordt naar de stillere en meditatieve vormen van Yoga. Het creëren van een veilige sfeer en een gevoel van welkom te zijn, is voor haar een belangrijke basis van haar lessen.

Abir is holistisch coach en healer. Ze beweegt intuïtief door het leven, zo ook tijdens het begeleiden van mensen in ceremonies. Vanuit haar gevoelige bedrading voelt ze in wat er nodig is in de ruimte. Ze staat voor liefde en warmte, waarmee ze een veilige bedding voor jou creëert. Abir is toegewijd aan haar pad om anderen te helpen dichter bij hun kern te komen.

Programma :

- Cacao + magic truffel ceremonie met intentie (door Abir en Sanne) 

- Meditatie (door Abir)

- Restorative Yoga (door Sanne) 

- Sharing (door Abir en Sanne) 


Jouw investering €57 

 

Informatie over de verschillende onderdelen van het programma: 

☽  cacao*: voordat je de stilte en rust induikt van de geleide meditatie van Abir en de Restauratieve Yogasessie van Sanne, verbinden we ons met moeder cacao door een cacao ceremonie. Dit doen we met ceremoniële cacao en is de meest pure vorm van cacao die er is. In Midden en Zuid-Amerika werd het gebruikt door de Maya’s en Azteken voor spirituele, medicinale en rituele doeleinden. Het was voor hen letterlijk goud. Ceremoniële cacao heeft verschillende uitwerkingen op ons zijn zoals het openen van je hart, aanwakkeren van creativiteit en geeft je het gevoel van heelheid. Ook bevat het allerlei gezonde stoffen en mineralen. Met deze cacao ceremonie zet je mogelijk een intentie voor de rest van de ochtend en open je je voor jeZelf. 

☽ magic truffel micro-dose: tijdens de cacao ceremonie is het mogelijk om te kiezen voor een microdosering truffel. Het is dus geen must tijdens deze ochtend! Een microdosering betekent dat je zo'n 1/20 deel van een volledige dosis neemt, want we zullen tijdens deze ochtend 1 gram aanbieden. Abir en Sanne hebben zich de afgelopen jaren verbonden en ervaring opgedaan met dit plant medicijn. Zij willen je met liefde en zelf opgedane ervaring, kennis laten maken met de werking van magic truffel. Truffel groeit onder de grond en dit staat ook symbolisch voor wat hij met je doet. Hij brengt je meer in het moment, verscherpt je zintuigen en helpt je makkelijker te verbinden met je emotionele lichaam.  Een microdosering is meestal bijna niet tot heel licht werkzaam in de geest en lichaam. Ook truffel was/is een plant medicijn die door de inheemse bevolking van Midden en Zuid-Amerika gebruikt werd voor spirituele groei. Vaak in combinatie met ceremoniële cacao. Deze twee plaatmedicijnen versterken elkaars werkzame stoffen. Let wel! Voor beide plant medicijnen gelden wel uitzonderingen wanneer je ze beter niet gebruikt*. Twijfel je, neem alsjeblieft voorafgaand van de ochtend contact met ons op en dan helpen we je graag.  

☽ Restorative Yoga: ook wel de Yoga voor het zenuwstelsel genoemd. Deze verzachtende en ondersteunende vorm van Yoga wordt uitgeoefend met behulp van veel Yoga-materialen. Kussens, bolsters, dekens, blokken en oogkussentjes. Dit alles om een houding aan te kunnen nemen waarin je het gevoel hebt het lichaam te kunnen openen op de meest zachte manier. We ‘manipuleren’ de omgeving waardoor het fysieke lichaam kan gaan ontspannen. En die ontspanning wakkert het parasympatische deel van ons zenuwstelsel aan en ontstaat er een staat van heling en herstel. Verwacht geen stretches of diepe fysieke sensaties maar vooral een gevoel van gedragen worden. Restorative Yoga is geen meditatie, maar is meditatief van aard. In een houding hoeven we niets te doen, als de houding voor ons te laten werken. Tijdens de houdingen zal er stilte zijn. Voorafgaand aan de Yoga-practice legt Sanne graag het een en ander uit over ontspanning en Restorative Yoga.

 

* Let op: bij ceremoniële cacao en truffel er zijn contra-indicaties bij het gebruik van o.a. antidepressiva met MAO-remmers, hartklachten, maagklachten, zwangerschap en een hoge bloeddruk. Het nemen van truffel raden wij ten zeerste af bij aanleg voor psychoses, schizofrenie en borderline en wanneer je allergisch bent voor schimmels. Laat dit voorafgaand aan ons weten. Cacao is een zacht en veilig product, maar zelfzorg is en blijft belangrijk.