Verdiepend Yogaweekend aan zee, 8 t/m 11 maart 2024


Alweer de 6e editie! Een nieuwe naam voor het weekend, omdat dat 'echt' is waar de Yogaweekenden die Sanne organiseert voor staan; de diepte in. Terug naar jeZelf. Terug naar je kern. Ongeforceerd laten ontvouwen wat er mag ontvouwen in jou. De Yoga, zeelucht en gezond eten geeft je precies wat je op dat moment nodig hebt. 

Toe aan wat tijd voor jezelf, rust en ontspanning? Er even tussenuit om te verbinden. Kom tot jeZelf tijdens het ‘Yoga & Ayurveda weekend aan Zee’ georganiseerd door Sanne Aruna Bogers, van 8 t/m 11 maart bij de B&B ‘Frankrijk-Noord’ in Westkapelle.

Vind rust tijdens een stilte wandeling in de natuur, vind balans tijdens Hatha Yoga, ga terug naar de basis met Yin Yoga en Yoga Nidra en voed jezelf met puur seizoensgebonden voeding uit de Ayurvedische keuken.

Het weekend zal georganiseerd worden door Sanne Aruna Bogers. Zij is eigenaresse van Yoga Puur Breda. Een bevlogen Yogadocente en Yogatherapeut met inmiddels flink wat ervaring op zak. Voor haar is Yoga niet alleen een fysieke practice, maar een holistische leefstijl. In dit weekend zal zij samen naast alle ervaring en kennis over Yoga ook de Ayurveda er bij betrekken. 

Tijdens het weekend wil ze je laten ervaren hoe Yoga en de bijbehorende leefstijl ervoor kan zorgen om dicht bij jezelf te komen en blijven. In het weekend staan er minimaal 6 Yoga-momenten op het programma. De Yogavormen die je kunt gaan verwachten zijn: Hatha Yoga, Yoga Therapie, Yin Yoga, meditatie en/of een Yoga Nidra. De vormen van Yoga zullen passen bij het tijdstip op de dag.

Naast de fysieke Yoga wil ze graag haar kennis met je delen over Ayurveda. Vanuit Ayurveda leef je mee met de seizoenen en is de natuur je inspiratiebron. Begin maart zitten we volgens de Ayurveda in het einde van het Kapha seizoen. Hier zal het hele Yogaweekend omheen gebouwd worden qua eten en Yoga. 

Er zal regelmatig met stilte gewerkt worden, omdat dit ervoor zorgt dat je tot jezelf kan komen. Natuurlijk is er ook voldoende vrije tijd.

Daarnaast zal het eten vers, gezond en plantaardig seizoensgebonden eten zijn. Ellis Verduijn van EVE yoga & natural health zal zoals gewoonlijk heerlijk gaan koken en ook zij heeft inmiddels flink wat kennis opgedaan over Ayurveda. Dit deelt ze graag met je dit weekend.

Je verblijft in bed & breakfast Frankrijk Noord, een prachtig grote gerenoveerde boerenschuur, net buiten Westkapelle. Met maximaal negen personen zal je ingedeeld worden in 4 verschillende fijne slaapkamers. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte en een ruime open keuken.

Planning:

Aankomst vrijdag 8 maart 15.00 uur 

Vertrek maandag 11 maart 11.00 uur


Jouw investering voor het weekend + verblijf €575,- *


Het weekend is inclusief:

- Alle yoga-,wandel- & meditatie-sessies 

- 3 overnachtingen in de B&B ‘Frankrijk-Noord’ te Westkapelle

- Gebruik beddengoed (1-pers.)

- Alle maaltijden (ontbijt 3x en diner 3x)

- Gedurende de hele dag gebruik van koffie, (yogi)thee, vers fruit

- Gebruik van yogamatten, kussens, dekens

- Goodiebag met Ayurvedische hebbedingetjes

En meer..


Exclusief:

- Heen- en terugreis

- Reis-/annuleringsverzekering

- Overige dranken/etenswaren buiten het programma.

* de investering in jeZelf betaal je in twee delen. Een aanbetaling van €250,- en 6 weken van te voren het resterende bedrag van €325. Voor het laatste bedrag krijg je een betaalherinnering vanuit ons.

Wacht niet te lang met aanmelden want de Yogaweekenden zijn vrij snel volgeboekt! Aanmelden kan met een berichtje via deze link.

Dit zeggen oud-deelnemers over het weekend