Yoga & Ayurveda weekend aan zee, 27 t/m 30 oktober


Toe aan wat tijd voor jezelf, rust en ontspanning? Er even tussenuit om te verbinden. Kom tot jeZelf tijdens het ‘Yoga & Ayurveda weekend aan Zee’ georganiseerd door Sanne Aruna Bogers, van 27 t/m 30 oktober bij de B&B ‘Frankrijk-Noord’ in Westkapelle. Vind rust tijdens een stiltewandeling in de natuur, vind balans tijdens Hatha Yoga, ga terug naar de basis met Yin Yoga en Yoga Nidra en voed jezelf met puur seizoensgebonden voeding uit de Ayurvedische keuken. 

 

Het weekend zal georganiseerd worden door Sanne Aruna Bogers. Zij is eigenaresse van Yoga Puur Breda. Een bevlogen Yogadocente en Yogatherapeut met inmiddels flink wat ervaring op zak. Voor haar is Yoga niet alleen een fysieke practice, maar een holistische leefstijl. In dit weekend zal zij samen naast alle ervaring en kennis over Yoga ook de Ayurveda er bij betrekken. 

 

Tijdens het weekend wil ze je laten ervaren hoe Yoga en de bijbehorende leefstijl ervoor kan zorgen om dicht bij jezelf te komen en blijven. In het weekend staan er minimaal 6 Yoga-momenten op het programma. De Yogavormen die je kunt gaan verwachten zijn: Hatha Yoga, Yoga Therapie, Yin Yoga, meditatie en/of een Yoga Nidra. De vormen van Yoga zullen passen bij het tijdstip op de dag. Naast de fysieke Yoga wil ze graag haar kennis met je delen over Yoga als leefstijl. Vanuit de Yoga en haar zus 'Ayurveda' leef je mee met de seizoenen. Eind oktober zitten we in het Vata seizoen volgens de Ayurveda. Hier zal het hele Yogaweekend omheen gebouwd worden qua eten, Yoga en eventuele workshops.

 

Naast Yoga wordt er ook gewandeld in stilte. Er zal overigens regelmatig met stilte gewerkt worden, omdat dit ervoor zorgt dat je tot jezelf kan komen. Natuurlijk is er ook vrije tijd. Daarnaast zal het eten vers, gezond en vegetarisch seizoensgebonden eten zijn. Dit keer zal er weer een kok meegaan. Ellis Verduijn van EVE yoga & natural health zal zoals gewoonlijk heerlijk gaan koken en ook zij heeft inmiddels flink wat kennis opgedaan over Ayurveda. Dit deelt ze graag met je dit weekend.  

 

Je verblijft in bed & breakfast Frankrijk Noord, een prachtig grote gerenoveerde boerenschuur, net buiten Westkapelle. Met maximaal negen personen zal je ingedeeld worden in 4 verschillende fijne slaapkamers. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte en een ruime open keuken. 


Planning:

Aankomst vrijdag 27 oktober 15.00 uur 

Vertrek maandag30 oktober 13.00 uur 


Jouw investering voor het weekend + verblijf €550,- 

Het weekend is inclusief:

- Alle yoga-,wandel- & meditatie-sessies
- Workshop 'intro in de Ayurveda + seizoenstips voor de herfst' 

- 3 overnachtingen in de B&B ‘Frankrijk-Noord’ te Westkapelle

- Gebruik beddengoed (1-pers.)

- Alle maaltijden (ontbijt 3x en diner 3x)

- Gedurende de hele dag gebruik van koffie, (yogi)thee, vers fruit

- Gebruik van yogamatten, kussens, dekens
- Goodiebag met o.a. Ayurvedische hebbedingetjes 


Exclusief:

- Heen- en terugreis

- Reis-/annuleringsverzekering

- Overige dranken/etenswaren buiten het programma.

Wacht niet te lang met aanmelden want de Yogaweekenden zijn vrij snel volgeboekt!