Tijdens mijn eerste yogales aan het begin van deze eeuw begreep ik: dit is het voor mij! De houdingen, de ademoefeningen geven de gelegenheid om met alle aandacht te kijken naar de effecten op fysiek, mentaal en energetisch vlak. De filosofie helpt me op spiritueel gebied. Het mooie is dat ik er als vanzelf soepeler, sterker en fitter van word. Yoga is nooit “af”: het is een ont-wikkelingsweg. 

Om mijn enthousiasme over yoga als tool om jezelf verder te helpen op je eigen weg, te delen geef ik les. Sinds 2008 doe ik dat. 

Ik heb mogen studeren bij David Swenson (Ashtanga Yoga), Robert Boustany (Pralaya Yoga), Neva Ingalls (Feminine Yoga) en bij Annemieke Post (Iyengar Yoga). Ik ben hen allen dankbaar.  

Vanuit deze rijke bron van inspiratie weef ik mijn lessen.  Tijdens jouw eigen ontdekkingsreis help ik je dan te ontdekken waar je grenzen liggen, hoe je je houding kunt verbeteren, je concentratie verhogen, hoe je je emoties kunt balanceren en wat stilte met je doet.

Ik ben op het 500 hrs. niveau geregistreerd bij the American Yoga Alliance.


In 2014  volgde ik de eerste dagworkshop bij Tulku Lobsang, een beroemde Boeddhistische meester uit Tibet. Mijn belangstelling voor het Tibetaans Boeddhisme was gewekt. Een docentenopleiding Lu Jong, Tibetaanse helende yoga, en vele andere retreats volgden. Hij is mijn belangrijkste leraar. 
Deze bijzondere vorm van yoga draag ik nu ook met alle liefde en plezier  plezier uit. 


En hopelijk gaat de pelgrimsreis met Tulku Lobsang naar Bhutan in 2023 echt door.