Yoga betekent voor mij: goed voor jezelf zorgen, ontspannen en vanuit je hoofd terugkomen in je lichaam. Sinds ongeveer 10 jaar volg ik verschillende yogalessen, o.a. Hatha en later Yin Yoga. Dat was voor mij zo'n openbaring: ik voel gedurende de les mijn drukke hoofd steeds stiller worden en de energie langzaam landen bij mijn hart en in m'n lichaam. Weer terug bij mijzelf. 

Tijdens mijn jaren in Breda ben ik bij Yoga Puur terechtgekomen en volg ik met veel plezier Yin Yoga lessen. Na een roerige periode gaf ik mezelf het yoga weekend aan zee, wat Sanne jaarlijks organiseert kado, dat weekend is voor mijzelf een keerpunt geweest. Ook nu voelde ik weer die openbaring, hoe krachtig en tegelijkertijd zacht yoga kan zijn. Na dat weekend besloot ik: ik wil nog veel meer weten over Yin Yoga, een jaar later begon ik aan de Yin Yoga Teacher Training.


In de lessen die ik geef richt ik me elke keer weer op die drie dingen: goed voor jezelf zorgen, ontspannen en vanuit je hoofd terugkomen in je lichaam. Aan de hand van een thema neem ik je mee in een serie van houdingen die een gevoel van 'genoeg' uitnodigen. Je bent meer dan genoeg en je hoeft niets te bewijzen, alles is oke. Ga voor de 6 i.p.v. de 10 die je al zo vaak moet behalen. Ik ben van nature een rustig en kalm persoon, die energie neem ik mee de lessen in. Ruimte voor stilte. Je bent meer dan welkom.


Opleiding:

200 hour Yin Yoga Teacher Training bij Pure Energy Yoga, behaald op 25 juni 2023