Workshops en extra lessen

Yogaweekend aan zee


Toe aan tijd voor jezelf, rust en ontspanning? Ga terug naar jezelf tijdens het ‘Yogaweekend aan Zee’ van Yoga Puur, van 15 tot en met 17 november bij de b&b ‘Frankrijk-Noord’ in Westkapelle! Kom tot rust en tijdens een stiltewandeling in de natuur, breng jezelf in balans tijdens Hatha Yoga en ga terug naar de basis met Yin Yoga en Yoga Nidra. 


De bed & breakfast, een prachtig grote gerenoveerde boerenschuur, bestaat uit fijne kamers, een gemeenschappelijke ruimte en een uitgebreide keuken. 

 

Planning Yogaweekend aan Zee

Het thema van dit weekend is ‘terug naar jezelf’. Tijdens het weekend ga ik je kennis laten maken met hoe Yoga ervoor kan zorgen om dicht bij jezelf te komen en te blijven. Ook zal je per ‘dag’ minimaal 2 keer op de Yogamat stappen om Hatha Yoga, Yin Yoga of een Yoga Nidra te volgen. Met uitzondering van zondag. De vormen van Yoga zullen passen bij het tijdstip op de dag. Iedere dag zal er een (stilte) strandwandeling zijn. Er zal overigens regelmatig met stilte gewerkt worden, omdat dit ervoor zorgt dat je dichter bij jezelf kan komen. En natuurlijk is er ook wat vrije tijd. Daarnaast zal het eten gezond en vegetarisch zijn. En voor wie geïnteresseerd is; je kan meehelpen met koken!

Yoga is voor mij niet alleen een fysieke oefening maar ook een levensstijl. Voor mij is het een hulpmiddel om mijn leven in balans te houden. Als je ‘gezond’ bent, sta je stevig in je schoenen en ben je op zijn dichtst bij je ‘Zelf’. Hierdoor kan je goed voelen waar je behoefte aan hebt, zodat je goede keuzes kan maken. In dit weekend wil ik je laten ervaren hoe het is als je regelmatig Yoga en meditatie beoefent, genoeg beweegt, de stilte opzoekt en gezond eet. In het begin van het weekend krijg je een goodiebag en een werkschrift waar je informatie kan vinden over de behandelde stof en te volgen Yogavormen. Daarnaast kan je in het werkboek de lessen en momenten evalueren door het erin op te schrijven.

Aankomst vrijdag 15 november om 15.00 uur  

Vertrek zondag 17 november om 13.00 uur


Vrijdag 
15 november

15.00 uur aankomst en inchecken in je kamer

15.30 uur welkomstpraatje, doornemen van de planning en tijd om vragen te stellen

16.15 uur Yin Yoga  

17.30 uur vrije tijd

18.15 uur avondeten

20.00 uur Yoga Nidra

21.00 uur avondwandeling in stilte met fakkels ;-)

22.00 uur bedtijd

Zaterdag 16 november

9.15 uur Hatha Yoga

11.00 uur brunch

12.00 uur vrije tijd

14.30 uur strandwandeling in stilte

16.00 uur Yin Yoga

17.30 uur vrije tijd

18.15 uur avondeten

20.00 uur Yoga Nidra

21.00 uur bedtijd

 

Zondag 17 november

8.30 uur Hatha Yoga

10.00 uur brunch

10.45 uur uitchecken

11.00 uur strandwandeling

12.00 uur afronding Yogaweekend bij een koffietentje in Domburg


PS de planning hierboven kan natuurlijk qua tijden en misschien qua inhoud nog altijd een beetje wijzigen. 


Prijzen voor weekend + verblijf 
269,- euro

Reserveer een plekje door het inschrijfformulier in te vullen en per mail te sturen naar info@yogapuurbreda.nl

 

Yoga @Belrum Beach seizoen 2019


Zaterdag 18 mei starten de Yogalessen op Belcrum Beach weer! 

De lessen zullen dit jaar verzorgd worden door Laura Verstraaten (Yoga Flow), Mariken van Next Door Yoga (Easy Flow)  en Sanne van Yoga Puur Breda (Hatha Yoga). Alle lessen starten dit jaar om 11.00-12.15 uur.
 


Voor degene die nog nooit van Yoga op Belcrum Beach gehoord hebben, hieronder een korte uitleg.
De Yogalessen zijn open voor iedereen! Je hoeft je dus niet aan te melden en meedoen is op basis van een vrijwillige bijdrage. Het enige wat je nodig hebt is een grote handdoek of Yogamat, makkelijk zittende kleding en zin om op het heerlijke stadsstrand Yoga te beoefenen in de buitenlucht. 
Het seizoen zal lopen t/m zaterdag 7 september.

 

De data dat Sanne les zal geven @Beclrum Beach:

25 mei, 8 juni, 22 juni, 6 juli en 24 augustus. 

 

Volg @yogapuurbreda op Facebook en/of Instagram voor meer informatie.