Workshops en retreats


Yogaweekend aan zee: 27 t/m 29 november 2020 (VOL)


Goed nieuws! Er zijn nieuwe data bekend voor 2021:
- Yogaweekend aan zee 'Transition into spring' vrijdagmiddag 26 maart t/m zondagmiddag 28 maart

  te Westkapelle bij Frankrijk-Noord, €289,- (VOL) 


Toe aan tijd voor jezelf, rust en ontspanning? Of wil je jezelf eens verwennen? Kom terug tot jezelf tijdens het ‘Yogaweekend aan Zee’ van Yoga Puur, van 27 t/m 29 november bij de b&b ‘Frankrijk-Noord’ in Westkapelle! Vind rust  tijdens een stilte wandeling in de natuur, breng jezelf in balans tijdens Hatha Yoga, ga terug naar de basis met Yin Yoga en Yoga Nidra en voed jezelf met puur seizoensgebonden vegetarisch eten. Dit weekend zal het thema 'Transition into winter' centraal staan.  Tijdens het weekend deel ik graag mijn kennis over hoe je in de winter kan zorgen voor jezelf; op gebied van Yoga, leefstijl en voeding. 


De bed & breakfast, een prachtig grote gerenoveerde boerenschuur, bestaat uit fijne kamers, een gemeenschappelijke ruimte en een uitgebreide keuken. 

 

Planning Yogaweekend aan Zee

Het thema van dit weekend is naast ‘terug naar jezelf’, 'Transition into winter'. Tijdens het weekend ga ik je kennis laten maken met hoe Yoga ervoor kan zorgen om dicht bij jezelf te komen en te blijven. Ook zal je per ‘dag’ minimaal 2 keer op de Yogamat stappen om Hatha Yoga, Yin Yoga of een Yoga Nidra te volgen. Met uitzondering van zondag. De vormen van Yoga zullen passen bij het tijdstip op de dag. Iedere dag zal er een (stilte) wandeling zijn. Er zal overigens regelmatig met stilte gewerkt worden, omdat dit ervoor zorgt dat je dichter bij jezelf kan komen. En natuurlijk is er ook wat vrije tijd. Daarnaast zal het eten gezond en vegetarisch seizoensgebonden eten zijn. En voor wie geïnteresseerd is; je kan meehelpen met koken!


Yoga is voor mij niet alleen een fysieke oefening maar ook een levensstijl. Voor mij is het een hulpmiddel om mijn leven in balans te houden. Als je ‘gezond’ bent, sta je stevig in je schoenen en ben je op zijn dichtst bij je ‘Zelf’. Hierdoor kan je goed voelen waar je behoefte aan hebt, zodat je goede keuzes kan maken. In dit weekend wil ik je laten ervaren hoe het is als je regelmatig Yoga en meditatie beoefent, genoeg beweegt, de stilte opzoekt en gezond eet. In het begin van het weekend krijg je een goodiebag en een werkschrift waar je informatie kan vinden over de behandelde stof en te volgen Yogavormen. Daarnaast kan je in het werkboek de lessen en momenten evalueren door het erin op te schrijven.

Planning

Aankomst vrijdag 27 november om vanaf 15.00 uur 

Vertrek zondag 29 november om +/- 14.00 uur 

Vrijdag 27 november

15.00 uur aankomst en inchecken in je kamer

15.30 uur welkomstpraatje, doornemen van de planning en tijd om vragen te stellen

16.15 uur Yin Yoga  

17.30 uur vrije tijd

19.00 uur avondeten 

20.30 uur Yoga Nidra

21.15 uur avondwandeling in stilte (bij ‘goed’ weer met fakkels)

22.00 uur bedtijd 

Zaterdag 28 november

9.15 uur Hatha Yoga

11.00 uur brunch

12.00 uur vrije tijd 

14.30 uur strandwandeling in stilte

16.00 uur MyoYin Yoga+Yoga Nidra

17.30 uur vrije tijd

19.00 uur avondeten 

20.00 uur creatieve avond 

21.00 uur bedtijd

Zondag 29 november 

8.30 uur Hatha Yoga

10.00 uur brunch 

10.45 uur uitchecken

11.00 uur natuurwandeling in Domburg

13.30 uur afronding Yogaweekend bij een koffietentje in Domburg


PS de planning hierboven kan natuurlijk qua tijden en misschien qua inhoud nog altijd een beetje wijzigen. 


Prijzen voor weekend + verblijf 
289,- euro

Heb je interesse om mee te gaan met het weekend? Laat het mij dan weten per mail. Dan stuur ik  het inschrijfformulier naar je toe.