Yogaweekend aan zee, 5 t/m 7 november


Toe aan wat tijd voor jezelf, rust en ontspanning? Of wil je jezelf eens verwennen? Kom tot jezelf tijdens het ‘Yogaweekend aan Zee’ van Yoga Puur Breda, van 5 t/m 7 november bij de B&B ‘Frankrijk-Noord’ in Westkapelle! Vind rust tijdens een stiltewandeling in de natuur, vind balans tijdens Hatha Yoga, ga terug naar de basis met Yin Yoga en Yoga Nidra en voed jezelf met puur seizoensgebonden vegetarisch eten. 


Het weekend zal georganiseerd worden door Sanne Aruna Bogers. Zij is mede-eigenaresse van Yoga Puur Breda. Een bevlogen Yogadocente met inmiddels flink wat ervaring op zak. Voor haar is Yoga niet alleen een fysieke practice, maar een leefstijl. Meer informatie over haar vind je hier.


Tijdens het weekend wil ze je laten ervaren hoe Yoga en de bijbehorende leefstijl ervoor kan zorgen om dicht bij jezelf te komen en blijven. In het weekend staan er 5 Yoga-momenten op het programma. De Yogavormen die je kunt gaan verwachten zijn: Hatha Yoga, Yin Yoga en/of een Yoga Nidra. De vormen van Yoga zullen passen bij het tijdstip op de dag. Naast de fysieke Yoga wil ze graag haar kennis met je delen over Yoga als leefstijl. Vanuit de Yoga en haar zus 'Ayurveda' leef je mee met de seizoenen. Begin november is een mooie tijd om je klaar te maken voor de winter. De tijd van het jaar waarin rust, bewustwording en naar binnen keren centraal staan.


Iedere dag zal er een (stilte) wandeling zijn. Er zal overigens regelmatig met stilte gewerkt worden, omdat dit ervoor zorgt dat je tot jezelf kan komen. Natuurlijk is er ook vrije tijd. Daarnaast zal het eten vers, gezond en vegetarisch seizoensgebonden eten zijn. Dit keer zal er een kok meegaan. En voor wie het leuk vindt; je kan meehelpen met koken!


Je verblijft in bed & breakfast Frankrijk Noord, een prachtig grote gerenoveerde boerenschuur, net buiten Westkapelle. Met maximaal negen personen zal je ingedeeld worden in 4 verschillende fijne slaapkamers. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte en een ruime open keuken.


Planning:

Aankomst vrijdag 5 november 15.00 uur 

Vertrek zondag 7 november 14.00 uur 


Jouw investering voor het weekend + verblijf €350,- 

Het weekend is inclusief:

- Alle yoga-,wandel- & meditatie-sessies

- 2 overnachtingen in de B&B ‘Frankrijk-Noord’ te Westkapelle

- Gebruik beddengoed (1-pers.)

- Alle maaltijden (ontbijt 2x en diner 2x)

- Gedurende de hele dag gebruik van koffie, (yogi)thee, vers fruit

- Gebruik van yogamatten, kussens, dekens


Exclusief:

- Heen- en terugreis

- Reis-/annuleringsverzekering

- Overige dranken/etenswaren buiten het programma.

Wacht niet te lang met aanmelden want er zijn nog maar 4 plekjes beschikbaar.