Yogaweekend aan zee, 28 t/m 31 oktober 2022


Toe aan wat tijd voor jezelf, rust en ontspanning? Er even tussenuit om te verbinden. Kom tot jeZelf tijdens het ‘Yogaweekend aan Zee XL’ georganiseerd door Sanne Aruna Bogers, van 28 t/m 31 oktober bij de B&B ‘Frankrijk-Noord’ in Westkapelle. Vind rust tijdens een stiltewandeling in de natuur, vind balans tijdens Hatha Yoga, ga terug naar de basis met Yin Yoga en Yoga Nidra en voed jezelf met puur seizoensgebonden vegetarisch eten. 

 

Het weekend zal georganiseerd worden door Sanne Aruna Bogers. Zij is eigenaresse van Yoga Puur Breda. Een bevlogen Yogadocente en Yogatherapeut met inmiddels flink wat ervaring op zak. Voor haar is Yoga niet alleen een fysieke practice, maar een holistische leefstijl. 

 

Tijdens het weekend wil ze je laten ervaren hoe Yoga en de bijbehorende leefstijl ervoor kan zorgen om dicht bij jezelf te komen en blijven. In het weekend staan er minimaal 7 Yoga-momenten op het programma. De Yogavormen die je kunt gaan verwachten zijn: Hatha Yoga, Yoga Therapie, Yin Yoga, meditatie en/of een Yoga Nidra. De vormen van Yoga zullen passen bij het tijdstip op de dag. Naast de fysieke Yoga wil ze graag haar kennis met je delen over Yoga als leefstijl. Vanuit de Yoga en haar zus 'Ayurveda' leef je mee met de seizoenen. Eind maart is een mooie tijd om je klaar te maken voor de lente. De tijd van het jaar waarin reiniging, een nieuw begin en tot bloei komen centraal staan.

 

Iedere dag zal er een (stilte) wandeling zijn. Er zal overigens regelmatig met stilte gewerkt worden, omdat dit ervoor zorgt dat je tot jezelf kan komen. Natuurlijk is er ook vrije tijd. Daarnaast zal het eten vers, gezond en vegetarisch seizoensgebonden eten zijn. Dit keer zal er weer een kok meegaan. Ellis Verduijn van EVE yoga & natural health zal zoals gewoonlijk heerlijk gaan koken. 

 

Je verblijft in bed & breakfast Frankrijk Noord, een prachtig grote gerenoveerde boerenschuur, net buiten Westkapelle. Met maximaal negen personen zal je ingedeeld worden in 4 verschillende fijne slaapkamers. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte en een ruime open keuken. 


Planning:

Aankomst vrijdag 28 oktober 15.00 uur 

Vertrek maandag 31 oktober 14.00 uur 


Jouw investering voor het weekend + verblijf €485,- 

Het weekend is inclusief:

- Alle yoga-,wandel- & meditatie-sessies

- 3 overnachtingen in de B&B ‘Frankrijk-Noord’ te Westkapelle

- Gebruik beddengoed (1-pers.)

- Alle maaltijden (ontbijt 3x en diner 3x)

- Gedurende de hele dag gebruik van koffie, (yogi)thee, vers fruit

- Gebruik van yogamatten, kussens, dekens


Exclusief:

- Heen- en terugreis

- Reis-/annuleringsverzekering

- Overige dranken/etenswaren buiten het programma.

Wacht niet te lang met aanmelden want de Yogaweekenden zijn vrij snel volgeboekt!