Over ons


Het begon met een ontmoeting nog voor de Corona tijd die op Femke Kroonen (eigenaresse van Karibu Yoga) en Sanne Aruna Bogers (eigenaresse Yoga Puur Breda) veel indruk maakte.

Er was en is herkenning in de manier waarop we yoga beleven en integreren in ons dagelijks leven. Er was en is herkenning in het eigenaarschap van een eigen yogaschool en er was en is bovenal een pure, niet in woorden te vatten, verbinding. De Corona crisis bracht ons beiden in andere energieën. Vanuit ons hart kunnen werken en bestaan, kreeg door Corona een andere vorm. We hebben beide op onze eigen wijze veel losgelaten en gezien dat daar waar je loslaat er ruimte komt voor iets nieuws. Met vreugde in ons hart kondigen we aan dat:

Karibu Yoga Breda en Yoga Puur Breda samen verder gaan onder de naam Yoga Puur Breda. 

 

Wij blijven wie we zijn ondanks dat de naam Karibu Yoga Breda verdwijnt. We bundelen onze krachten omdat we allebei yoga beoefenen en geven vanuit het idee dat je mag zijn wie je bent. Je welkom bent ongeacht je leeftijd, je culturele achtergrond, je lichamelijke of geestelijke klachten. We geloven in pure, authentieke yoga in kleine groepjes met oprechte aandacht voor het individu. Een yogales, special of workshop ontvang je van een deskundige bekwame docent die net als jij zichzelf blijft ontwikkelen. Dus voel je welkom en blijf je welkom voelen aan de Bastionstraat 13 voor een yin yoga, gentle yoga, rug yoga, hatha yoga, stoel yoga of authentieke yoga nidra les. KARIBU!

 

Lieve groet, 

Femke Kroonen & Sanne Aruna Bogers