Prijzen per september 2021


PROEFLES |
Proefles studio 75 min. les € 10
Proefles online 60 min. les € 7    

MAANDABONNEMENT STUDIO |
Maandabonnement studio - 1 x p. wk. 75 min. les € 54
Maandabonnement studio onbeperkt € 98
Proef maandabonnement studio 75 min (eenmalig) € 60
Losse les studio 75 min € 17    

MAANDABONNEMENT ONLINE |
Maandabonnement online - 1x p.wk. 60 min. les € 38  
Maandabonnement online onbeperkt 60 min. les € 48
Losse les online 60 min. les € 10    

MAANDABONNEMENT COMBI: STUDIO + 
ONLINE |
Maandabonnement studio 1x p. wk. en online 1x p. wk. € 82
Maandabonnement studio en online onbeperkt € 108    

RITTENKAARTEN |
10 rittenkaart studio 75 min - 3 maanden geldig € 155
10 rittenkaart online 60 min - 3 maanden geldig € 95

 

VOLTIJD-STUDENT RITTENKAARTEN EN MAANDABONNEMENT* |
10 rittenkaart studio 75 min - 3 maanden geldig € 125
Maandabonnement studio - 1 x p. wk. 75 min. les € 44
 
PRIVE LES |   
Privéles 60 min studio € 70
Privéles 60 min studio incl. handout € 90
Privéles Duo les 60 min p.p. € 40    

YOGA SPECIAL |  
Yoga Nidra special studio 75 min € 17
Special online 60 min € 10

 

* een lestegoed voor een VOLTIJD-STUDENT kan alleen worden aangeschaft bij het kunnen vertonen van een studentenpas. De korting geldt niet voor jou als je een deeltijd studie volgt. 

 

Download
Algemene Voorwaarden Yoga Puur Breda.pdf
Adobe Acrobat document 55.0 KB


Corona Maatregelen Yoga Puur Breda


We zijn erg blij je weer te kunnen verwelkomen in de Yogaschool. Lees onderstaande informatie goed door, zodat we volgens de richtlijnen van het RIVM en de voorschriften van de branche vereniging de lessen op een goede manier kunnen laten verlopen.

Routing naar en in de yogaruimte:

- Het dragen van een mondkapje in het gebouw is verplicht. In de yogastudio bepaal je zelf of je je mondkapje wil dragen. 

- In de gangen naar de yoga ruimte toe, blijf je op gepaste afstand. De gangen zijn breed, dus als je voldoende rechts of links houdt, kan je elkaar in de gangen passeren.

- Is er een groep voor je, wacht dan in de ruimte bij de trap tot de docent je komt halen en de andere groep de yogaruimte en de gang verlaten heeft. 

- Bij het schoenenrek houd je gepaste afstand van 1,5 meter. Wacht op elkaar. Het is ook mogelijk om je schoenen in de wachtruimte bij de trap uit te doen en ze in de hand mee te nemen. In deze wachtruimte is meer ruimte.

- Kom niet te vroeg naar de yogales, max. 5 – 10 minuten van te voren, om zo samenscholing in de gangen te voorkomen. Blijf na de les socializen, houd ook rekening met de overige ondernemers in het gebouw. 

- Bij binnenkomst loop je naar de deur van de theeruimte en kan je in de theeruimte je persoonlijke eigendommen neerleggen (neem zo weinig mogelijk persoonlijke eigendommen mee). Loop dan door naar de materiaalruimte en pak daar je benodigdheden. (kussens, dekens, zitkussen en bolster) en loop via de deur van de materiaalruimte de yogaruimte in. Je loopt dan naar je mat en blijft daar. Bij ieder mat ligt een doekje en desinfect om de mat schoon te maken (eventueel voorafgaand) en ook na de les. Je krijgt van de docent een stuk papier om de mat te reinigen. Ook als je een eigen handdoek meeneemt vragen wij je de mat te reinigen. 

- Vul eerst de matten op zo dicht mogelijk bij de docent en zo ver mogelijk bij de deur van de ingang en de materiaalruimte. Deze matten worden als laatste opgevuld.

- Er kan niet worden geschoven met de matten, de matten blijven i.v.m. de 1,5 meter regel op hun plek liggen. De plek van de mat is aangeduid met stickers op de vloer. 

- We schenken geen thee of water voor of na de yogales. Je kan drinken in een afgesloten beker meenemen in de yogaruimte. 

- De docent is in de theeruimte om de deur te openen en zal als iedereen binnen is, als laatste naar de mat gaan. 

- Na afloop van de les, maak je eerst de mat op gebruikelijke wijze goed schoon. De mensen op de matten het dichtst bij de materiaal ruimte en de uitgang ruimen als eerste hun spullen op. Je loopt via de deur van de materiaal ruimte. Daar leg je de spullen netjes terug. Loop dan door naar de theeruimte en pak je persoonlijke eigendommen en op gepaste afstand loop je via de yogaruimte naar de deur. Op de gang kan je je schoenen pakken en deze (eventueel in de wachtruimte bij de trap) aandoen. 

Hygiëne en gezondheid:
- Cursisten met klachten (hoesten, verkoudheid, koorts, etc.) zijn niet welkom in de les. Dit geldt ook als je gezinsleden hebt die deze klachten vertonen

- Behoor je tot een kwetsbare groep, overleg dan zelf met je (huis)arts of het mogelijk is de yogalessen te bezoeken.

- De docenten hebben het recht cursisten naar huis te sturen / te weigeren bij zichtbare klachten.

- Op afstand kan je elkaar nog steeds groeten, door bijvoorbeeld de handen voor de borst te plaatsen en een lichte buiging te maken (Namasté) of elke manier van groeten die bij jou past.

- Het is in deze periode niet mogelijk een cursist fysiek bij te staan, of de houding aan te passen. Alle aanwijzingen worden verbaal gegeven.

- Probeer je zoveel mogelijk thuis om te kleden.

- Neem je eigen spullen (matje, kussen, deken etc.) mee. Heb je geen matje en/of meditatiekussen, misschien is dit het moment om jezelf een matje / kussen cadeau te doen. Je kan bij Karibu Yoga een matje en/of kussen aanschaffen.

- De spullen in de yogastudio worden met zorg uitgewassen. Je kan ook een kussensloop en/of handdoek meenemen indien je de spullen uit de yogastudio gebruikt.

De yogastudio wordt ook extra gepoetst en geventileerd. Er wordt zorgvuldig aandacht besteed aan contactoppervlakken zoals deurklinken, trapleuningen, tafels, stoelen e.d.

- Was zoveel mogelijk thuis je handen en ga zoveel mogelijk thuis naar het toilet. - - In de theeruimte bestaat de mogelijkheid om voor- en na de les je handen te wassen.

- In de yogaruimte kan je gebruik maken van desinfecterende zeep en papieren handdoekjes.

- Het is mogelijk thee, yogamatten, kussen en andere accessoires te kopen. Je kan ook vooraf per app of mail doorgeven wat je wilt hebben, dan zetten wij de spullen voor je klaar. Betalingen verlopen zoveel mogelijk digitaal, per bankboeking en tikkie.

 


Nieuw: Cadeaubon

Yoga is altijd een goed idee! Ook leuk om cadeau te doen. Je kan een losse les, rittenkaart, workshop of een tegoed cadeau doen. De rittenkaart wordt ingepakt in een feestelijke enveloppe. De cadeaubon is aan te schaffen bij de studio of op bestelling. Dit kan via een berichtje via deze link