Prijzen per april 2024


PROEFLES |
Enkele proefles studio 75 min. les € 11*

Dubbele proefles studio 75 min. les €21* 

MAANDABONNEMENT STUDIO |
Maandabonnement studio - 1 x p. wk. 75 min. les € 57
Maandabonnement studio - 2x p. wk. 75 min. les € 104
Losse les studio 75 min. les € 18   


RITTENKAARTEN |

5 rittenkaart studio 75 min - 2 maanden geldig € 82
10 rittenkaart studio 75 min - 3 maanden geldig € 163

 

VOLTIJD-STUDENT RITTENKAARTEN EN MAANDABONNEMENT** |
5 rittenkaart studio 75 min - 2 maanden geldig € 66
10 rittenkaart studio 75 min - 3 maanden geldig € 130
Maandabonnement studio - 1 x p. wk. 75 min. les € 46

 

* voor wat betreft de studio proefles is het mogelijk 1x een losse studio proefles yoga aan te schaffen OF te kiezen voor een dubbele proefles studio yoga; het is niet mogelijk het losse product en het dubbele product aan te schaffen.

** een lestegoed voor een VOLTIJD-STUDENT kan alleen worden aangeschaft bij het kunnen vertonen van een studentenpas. De korting geldt niet voor jou als je een deeltijd studie volgt. 

 

BASISREGELS MAANDABONNEMENT

- Met een maandabonnement neem je wekelijks deel aan een vaste les in de studio. Kan je bij wijze van uitzondering een keer niet, dan kan je zelf via Momoyoga tot 24 uur voorafgaand aan de les, die yogales om boeken op basis van beschikbaarheid. Na 24 uur stuur je een app bericht naar Kiki via  06-19014473 en is om boeken NIET meer mogelijk. 

- Met een maandabonnement  haal je in dezelfde maand een gemiste les in. Deze lessen kunnen NIET meegenomen worden naar een volgende maand. 

- Voor het maandabonnement geldt één maand opzegtermijn. 

 

BASISREGELS RITTENKAART

- Met een lessenkaart of losse les(sen) boek je zelf de les(sen) in op basis van beschikbaarheid via Momoyoga. Tot 24 uur voorafgaand aan de les kan je de les om boeken. Na 24 uur stuur je een app bericht naar Kiki via  06-19014473 en is om boeken NIET meer mogelijk. 


Download
Algemene Voorwaarden en AVG YPB.pdf
Adobe Acrobat document 76.8 KB

Cadeaubon

Yoga is altijd een goed idee! Ook leuk om cadeau te doen. Je kan een losse les, rittenkaart, workshop of een tegoed cadeau doen. De rittenkaart wordt ingepakt in een feestelijke enveloppe. De cadeaubon is aan te schaffen bij de studio of op bestelling. Dit kan via een berichtje via deze link