Prijzen

Proefles

Je kan eenmalig kiezen voor één proefles (€12,-). Een proefles kan contant of per Tikkie worden voldaan en bij voorkeur voorafgaand aan de les. Een proefles aanvragen kan via deze link

 

Priveles (NIEUW)
Er zijn meerdere redenen waarom je een privé Yogales zou willen volgen: verdieping, extra uitleg bij bepaalde houdingen, extra aandacht voor een thema waar jij behoefte aan hebt. De les zal met zorg worden voorbereid n.a.v. een door jou aangedragen thema. In de les kunnen verschillende vormen van Yoga en Yoga-gerelateerde oefeningen voorbij komen. Daarnaast ziet ik, Sanne, Yoga als een holistische leefstijl dus zal er ook kunnen worden gesproken over leefstijl-tips. Na het volgen van de les zal je de uitgewerkte les mee naar huis krijgen, zodat je er thuis nog verder mee aan de slag kan gaan. 

Het is ook mogelijk om een privé Yogales als duo te volgen. Je deelt dan de kosten van de priveles. 

 

Enthousiast geworden? Neem via hier contact op met mij. 

 

Lesgeld & prijzen:

Zodra je een account bij Momoyoga hebt, kan je op verschillende manieren lessen volgen bij Yoga Puur Breda. Je kunt kiezen uit een rittenkaart die je per I-deal, Tikkie of contant kan worden afgerekend, een maandabonnement die per automatisch incasso wordt betaald of je kunt losse lessen volgen. 

 

Bij een maandabonnement kies je voor een vaste les per week. Een maandabonnement heeft een opzegtermijn van 1 maand. Als je voor meer flexibiliteit gaat, kies je voor een rittenkaart. Je bent dan alleen niet zeker dat er altijd plek is. Ook met een rittenkaart kan je aangeven te kiezen voor een vaste les. Dan schrijft de docent je voor de ‘vaste’ les in en gelden de regels voor annulering van een les. De docent houd je dan op de hoogte van het vol raken van je rittenkaart.

 

Ik adviseer te kiezen voor een vaste les in de week. Zo breng je meer ritme aan in je week en de ervaring is dat je vaker naar de Yogales zult komen. En zo kan Yoga meer onderdeel van je leven worden.

 

Rittenkaarten

Met de rittenkaart van Yoga Puur kan je deelnemen aan alle lessen in de week.  

Een 5-rittenkaart is 2 maanden geldig en een 10-rittenkaart is 4 maanden geldig. Een rittenkaart aanschaffen kan via Momoyoga.nl. Via dit online-inschrijfsysteem kan je je ook aan- en afmelden voor de wekelijkse lessen. Omdat het een kleinschalige yogaschool is, wordt tijdig afmelden op prijs gesteld. Via het systeem van Momoyoga is het mogelijk om jezelf kosteloos tot 48 uur van te voren af te melden. 

 

Studentenkorting 

Studenten krijgen een korting van 20% op de maandabonnementen en rittenkaarten. Dit is alleen beschikbaar voor voltijdstudenten en op vertoon van je studentenkaart. Wanneer je een rittenkaart of maandabonnement hebt aangeschaft, vraagt de docent bij het eerstvolgend weerzien om de studentenkaart.

 

Nieuw: Cadeaubon

Yoga is altijd een goed idee! Ook leuk om cadeau te doen. Je kan een losse les, rittenkaart, workshop of een tegoed cadeau doen. De rittenkaart wordt ingepakt in een feestelijke enveloppe. De cadeaubon is aan te schaffen bij de studio of op bestelling. Dit kan via een berichtje via deze link

Voorwaarden:

een 5 rittenkaart is 2 maanden geldig en een 10-rittenkaart is 4 maanden geldig. Deze maanden gaan vanaf de aankoopdatum in. Mocht er tussentijds iets gebeuren, zoals langdurige ziekte, kan in overleg de geldigheid worden aangepast. 

- rittenkaarten of abonnementen van Yoga Puur Breda zijn niet inwisselbaar voor geld.

- rittenkaarten of abonnementen van Yoga Puur Breda zijn persoonsgebonden.

- het volgen van lessen bij Yoga Puur Breda is op eigen risico. Als je een blessure hebt of zwanger bent, is het aan te raden om dit vooraf aan te geven bij de docent. De docent is niet aansprakelijk voor blessures die je oploopt tijdens de les.

- op feestdagen is Yoga Puur Breda gesloten. Dit zal tijdig worden gecommuniceerd per mail, website of sociale media. 

- de Yogastudio behoudt zich het recht om prijzen aan te passen. Dit zal tijdig worden gecommuniceerd per mail, website of sociale media. 

- de Yogastudio heeft het recht op wijzigingen in het rooster door te voeren. Dit zal tijdig worden gecommuniceerd per mail, website of sociale media. 
- sluiting van de Yogastudio wegens vakantie zal tijdig worden gecommuniceerd per mail, website of sociale media. De geldigheid van rittenkaarten en abonnementen worden naar rato opgeschort. 
- wanneer een les bij Yoga Puur Breda onverwachts komt te vervallen wegens onvoorziene omstandigheden kan in overleg met de Yogastudio de geldigheid van de rittenkaart of abonnement worden aangepast. 

- omdat Yoga Puur Breda een kleinschalige yogaschool is, wordt tijdig afmelden op prijs gesteld. Via het systeem van Momoyoga is het mogelijk om jezelf kosteloos tot 48 uur van te voren af te melden. 

 

Download
Algemene voorwaarden en prijzen Yoga Puur Breda
Nieuwe voorwaarden en prijzen YPB vanaf
Adobe Acrobat document 147.1 KB