Prijzen

Let op: per 1 januari 2020 zullen de prijzen en algemene voorwaarden van Yoga Puur Breda worden aangepast. 

Proefles

Een proefles bij Yoga Puur kost 5 euro. Een proefles aanvragen kan via deze link.

Let op: tot en met 31 december 2019 kunnen er geen proeflessen meer worden aangevraagd.  

 

Rittenkaarten

Met de rittenkaart van Yoga Puur kan je deelnemen aan alle lessen in de week.  

Een 5-rittenkaart is 2 maanden geldig en een 10-rittenkaart is 4 maanden geldig. Een rittenkaart aanschaffen kan via Momoyoga.nl. Via dit online-inschrijfsysteem kan je je ook aan- en afmelden voor de wekelijkse lessen. Omdat het een kleinschalige yogaschool is, wordt tijdig afmelden op prijs gesteld. Via het systeem van Momoyoga is het mogelijk om jezelf kosteloos tot 2 uur van te voren af te melden. 

 

Studentenkorting 

Voltijd studenten opgelet! Bij Yoga Puur kan je op vertoon van je studentenpas 20% korting krijgen op een 5-rittenkaart en 10-rittenkaart. 

 

Nieuw: Cadeaubon

Yoga is altijd een goed idee! Ook leuk om cadeau te doen. Je kan een losse les, rittenkaart, workshop of een tegoed cadeau doen. De rittenkaart wordt ingepakt in een feestelijke enveloppe. De cadeaubon is aan te schaffen bij de studio of op bestelling. Dit kan via een berichtje via deze link

 

Nieuw: Yogakaart Breda!

Met één kaart van € 110,- kan je 10 lessen volgen bij de yogastudio’s die aangesloten zijn. Je kiest zelf bij welke studio je een les wilt doen. De kaart is verkrijgbaar bij de deelnemende studio’s. Dus ook bij Yoga Puur Breda. 


De Yogakaart Breda is persoonsgebonden en 6 maanden geldig. Deze maanden gaan in vanaf aanschaf van de kaart. 
De Yogakaart Breda is niet inwisselbaar voor geld.

Als je nog lessen open hebt staan op je kaart, dan kan je daar geen geld voor terugkrijgen.


Je kan de Yogakaart Breda alleen inzetten voor reguliere lessen bij Yoga Puur Breda. Op deze kaart is geen studentenkorting mogelijk. 

Voorwaarden:

een 5 rittenkaart is 2 maanden geldig en een 10-rittenkaart is 4 maanden geldig. Deze maanden gaan vanaf de aankoopdatum in. Mocht er tussentijds iets gebeuren, zoals langdurige ziekte, kan in overleg de geldigheid worden aangepast. 

- rittenkaarten of abonnementen van Yoga Puur Breda zijn niet inwisselbaar voor geld.

- rittenkaarten of abonnementen van Yoga Puur Breda zijn persoonsgebonden.

- het volgen van lessen bij Yoga Puur Breda is op eigen risico. Als je een blessure hebt of zwanger bent, is het aan te raden om dit vooraf aan te geven bij de docent. De docent is niet aansprakelijk voor blessures die je oploopt tijdens de les.

- op feestdagen is Yoga Puur Breda gesloten. Dit zal tijdig worden gecommuniceerd per mail, website of sociale media. 

- de Yogastudio behoudt zich het recht om prijzen aan te passen. Dit zal tijdig worden gecommuniceerd per mail, website of sociale media. 

- de Yogastudio heeft het recht op wijzigingen in het rooster door te voeren. Dit zal tijdig worden gecommuniceerd per mail, website of sociale media. 
- sluiting van de Yogastudio wegens vakantie zal tijdig worden gecommuniceerd per mail, website of sociale media. De geldigheid van rittenkaarten en abonnementen worden naar rato opgeschort. 
- wanneer een les bij Yoga Puur Breda onverwachts komt te vervallen wegens onvoorziene omstandigheden kan in overleg met de Yogastudio de geldigheid van de rittenkaart of abonnement worden aangepast. 

- omdat Yoga Puur Breda een kleinschalige yogaschool is, wordt tijdig afmelden op prijs gesteld. Via het systeem van Momoyoga is het mogelijk om jezelf kosteloos tot 2 uur van te voren af te melden.