Yoga. Wat een ontzettend mooi en krachtig begrip. Voor mij betekend yoga verbinding maken. Met je lichaam, je geest, de aarde. Yoga brengt in contact, het smelt het hoofd en hart samen. 

Yoga kwam al vroeg op mijn pad toen ik met mijn moeder voor het eerst meeging naar haar vaste yogales. Als jong meisje merkte ik al dat er iets magisch gebeurde op de mat. Jaren later besloot ik me te gaan verdiepen in de Yoga, wat mij in iedere fase van mijn leven altijd weer in contact bracht met mezelf. 

Dit is dan ook één van de belangrijkste thema’s in mijn lessen; terugkeer vinden naar je innerlijke stem. Die is er namelijk altijd, het zit al in jou. Yoga leert ons er op te vertrouwen en te luisteren. Ik help je graag op de weg hier naartoe.

Tijdens mijn Hatha en Gentle Yoga lessen is er genoeg ruimte en tijd om in het moment te komen en je bewust te worden van de uitwerking van de houdingen op het lichaam. Zo kun je jouw lijf beter leren kennen. Het bewust bewegen van het lichaam vind ik hierbij belangrijk, zodat je je soepeler en lichter mag gaan voelen, zonder het lijf onder stress of druk te zetten. Vaak introduceer ik een thema wat mij inspireert. Maar de grootste focus ligt op genieten. Genieten van een waardevol moment van volledige aandacht voor jou in het huidige moment. Opdat de liefde voor jezelf mag gaan groeien. 


Opleiding:
- 200 uur Vinyasa & Anusara Yoga  – Yogapoint Arnhem | maart 2021
- 50 uur Yin Yoga, Anatomie fysieke lichaam bij Pure Energy Yoga te Amersfoort | juli 2023
70 uur 'The Sensual Soma' Sensual Yoga, Yin Yoga + Somatics Yoga Teacher Training | april 2024