Vacature (Yin) Yogadocent


Yin Yogadocent gezocht voor Yin Yoga (+Yoga Nidra) lessen 

Puur - ervaren - persoonlijk. Dit zijn drie kernwoorden die onze Yogaschool, Yoga Puur Breda, omschrijven. Wij nemen lesgeven in Yoga erg serieus door ons continue te blijven ontwikkelen en naast docent altijd een student te blijven. Wij werken bewust met groepen van maximaal 12 cursisten per les om zo voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven. Yoga Puur Breda is een plek waar cursisten zich welkom, veilig en gezien voelen. De meeste cursisten zijn heel trouw en komen wekelijks naar een vaste les. En naast het geven van wekelijkse lessen, creëren we online magazines, podcast, challenges, workshops en retreats.

Wanneer je als docent bij Yoga Puur Breda lesgeeft heb je de mogelijkheid om je docentschap verder te ontwikkelen. Zo is begeleiding vanuit de eigenaresse, Sanne Bogers, mogelijk. Ook werken we als team nauw samen en ondersteunen elkaar waar nodig. Momenteel bestaat het team uit 4 docenten en worden er wekelijks 13 lessen aangeboden.

We zijn opzoek naar een gecertificeerde Yin Yogadocent en interesse en/of ervaring met Yoga Nidra die vaste wekelijkse lessen wilt geven of voor invallessen. De fysieke Yoga die wij doceren is functioneel. We verwachten dat een docent een les doceert en zelf niet deelneemt aan de les.

Het salaris wordt aan de hand van het aantal deelnemers per les berekend en is maximaal €42,50 excl. btw.

Een Yin Yoga-opleiding is een pré.

Stuur je motivatie en CV naar info@yogapuurbreda.nl

Wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek en het klikt, vragen we je een proefles aan ons te geven.