Verdiepend Yogaweekend aan zee, 1 t/m 4 november 2024 (VOL)


Alweer de 8e editie! Een nieuwe naam voor het weekend, omdat dat 'echt' is waar de Yogaweekenden die Sanne organiseert voor staan; de diepte in. Terug naar jeZelf. Terug naar je kern. Ongeforceerd laten ontvouwen wat er mag ontvouwen in jou. De Yoga, zeelucht en gezond eten geeft je precies wat je op dat moment nodig hebt. 

Toe aan wat tijd voor jezelf, rust en ontspanning? Er even tussenuit om te verbinden. Kom tot jeZelf tijdens het ‘Yoga & Ayurveda weekend aan Zee’ georganiseerd door Sanne Aruna Bogers, van 1 t/m 4 november bij de B&B ‘Frankrijk-Noord’ in Westkapelle.

Vind rust tijdens een stilte wandeling in de natuur, vind balans tijdens Hatha Yoga, ga terug naar de basis met Yin Yoga en Yoga Nidra en voed jezelf met puur seizoensgebonden voeding uit de Ayurvedische keuken.

Het weekend zal georganiseerd worden door Sanne Aruna Bogers. Zij is eigenaresse van Yoga Puur Breda. Een bevlogen Yogadocente en Yogatherapeut met inmiddels flink wat ervaring op zak. Voor haar is Yoga niet alleen een fysieke practice, maar een holistische leefstijl. In dit weekend zal zij samen naast alle ervaring en kennis over Yoga ook de Ayurveda er bij betrekken. 

Tijdens het weekend wil ze je laten ervaren hoe Yoga en de bijbehorende leefstijl ervoor kan zorgen om dicht bij jezelf te komen en blijven. In het weekend staan er minimaal 6 Yoga-momenten op het programma. De Yogavormen die je kunt gaan verwachten zijn: Hatha Yoga, Yoga Therapie, Yin Yoga, meditatie en/of een Yoga Nidra. De vormen van Yoga zullen passen bij het tijdstip op de dag.

Naast de fysieke Yoga wil ze graag haar kennis met je delen over Ayurveda. Vanuit Ayurveda leef je mee met de seizoenen en is de natuur je inspiratiebron. In november zitten we volgens de Ayurveda in het Vata seizoen. Hier zal het hele Yogaweekend omheen gebouwd worden qua eten en Yoga. 

Er zal regelmatig met stilte gewerkt worden, omdat dit ervoor zorgt dat je tot jezelf kan komen. Dit keer zal er zelfs een stilte periode zijn van zaterdagmiddag tot en met zondagochtend. Naast alle activiteiten is er ook voldoende vrije tijd om bijvoorbeeld lekker te luieren en/of zelf wandelingen te maken. 

Daarnaast zal het eten vers, gezond en plantaardig seizoensgebonden eten zijn. Ellis Verduijn van EVE yoga & natural health zal zoals gewoonlijk heerlijk gaan koken en ook zij heeft inmiddels flink wat kennis opgedaan over Ayurveda. Dit deelt ze graag met je dit weekend.

Je verblijft in bed & breakfast Frankrijk Noord, een prachtig grote gerenoveerde boerenschuur, net buiten Westkapelle. Met maximaal negen personen zal je ingedeeld worden in 4 verschillende fijne slaapkamers. Ook is er een gemeenschappelijke ruimte en een ruime open keuken.

Planning:

Aankomst vrijdag 1 november 15.00 uur 

Vertrek maandag 4 november 11.00 uur


Jouw investering voor het weekend + verblijf €575,- *


Het weekend is inclusief:

- Alle yoga-, wandel- & meditatie-sessies 

- 3 overnachtingen in de B&B ‘Frankrijk-Noord’ te Westkapelle

- Gebruik beddengoed (1-pers.)

- Alle maaltijden (ontbijt 3x en diner 3x)

- Gedurende de hele dag gebruik van koffie, (yogi)thee, vers fruit

- Gebruik van yogamatten, kussens, dekens

- Goodiebag met Ayurvedische hebbedingetjes

En meer..


Exclusief:

- Heen- en terugreis

- Reis-/annuleringsverzekering

- Overige dranken/etenswaren buiten het programma.

* de investering in jeZelf betaal je in twee delen. Een aanbetaling van €250,- en 8 weken van te voren het resterende bedrag van €325. Voor het laatste bedrag krijg je een betaalherinnering vanuit Yoga Puur Breda. Zodra de aanbetaling is gedaan, geef je toestemming voor de algemene voorwaarden van het weekend (deze vind je in het inschrijfformulier die je ontvangt bij aanmelding) en is je deelname officieel bevestigd. Er vindt geen restitutie plaats van je investering  in dit weekend. Je inschrijving is wel persoonlijk overdraagbaar.  

Wacht niet te lang met aanmelden want de Yogaweekenden zijn vrij snel volgeboekt! Aanmelden kan met een berichtje via deze link.

Dit zeggen oud-deelnemers over het weekend