Magic restful morning |  9.30-13.00 uur, ZAT. 15 juni


Heb jij behoefte aan rust, een energetische reset en meer verbinding met jezelf? Dan is deze magische en liefdevolle restorative ochtend in een prachtige studio in Breda wellicht iets voor jou. 

Gedurende deze restorative reis nemen wij jou mee naar de diepere lagen van jouw Zijn. Dit doen wij door middel van cacao + micro-dose magic truffel ceremonie, meditatie, Restorative Yoga en een sharing.

Het is een warm bad van liefdevolle en zachte vibraties die door elke cel van het lichaam heen bewegen en jou helpen om los te laten en weer helemaal op te laden.

Sanne zal de gehele ochtend spaceholder zijn en de Restorative Yoga-sessie begeleiden. Abir creëert een veilig veld waarin jij contact kunt maken met je hogere zelf. Ze nodigt je energetisch uit om je hart te openen en je lichaam weer helemaal te verbinden met de aarde. 

Wij bundelen onze krachten van yoga, plantmedicijn en energetisch werk om je terug te begeleiden naar jezelf. Deze opzichzelfstaande staande tools kunnen los van elkaar al heel helend werken, laat staan als je ze samenbrengt. Oftewel we nodigen je deze ochtend uit echt een laagje dieper te zakken in jeZelf. 

 

Sanne Aruna Bogers is een ervaren Yoga-docente en therapeute die zoveel mogelijk de Yoga leeft. Hoe langer ze Yoga-beoefent en doceert, hoe meer ze getrokken wordt naar de stillere en meditatieve vormen van Yoga. Het creëren van een veilige sfeer en een gevoel van welkom te zijn, is voor haar een belangrijke basis van haar lessen.

Abir is holistisch coach en healer. Ze beweegt intuïtief door het leven, zo ook tijdens het begeleiden van mensen in ceremonies. Vanuit haar gevoelige bedrading voelt ze in wat er nodig is in de ruimte. Ze staat voor liefde en warmte, waarmee ze een veilige bedding voor jou creëert. Abir is toegewijd aan haar pad om anderen te helpen dichter bij hun kern te komen.

Programma :

- voorstellen en uitleg onderdelen van de ochtend door Sanne & Abir

- Cacao + magic truffel ceremonie met intentie door Sanne & Abir

- Meditatie door Abir

- Restorative Yoga door Sanne en wordt begeleid met persoonlijk energetisch werk door Abir 

- Sharing

Jouw investering €69

Wat is Restorative Yoga

‘Restorative yoga is the use of props to support the body in positions of comfort and ease to facilitate relaxation and health.’ ~ Judith Lasater

Restorative Yoga is de zachtste en meest rustgevende Yogavorm die er is. Het wordt de fysieke Yoga voor het zenuwstelsel genoemd. In de houdingen die je beoefent, gebruik je veel Yoga-materialen zoals blokken, bolsters, kussens, dekens en oogkussentjes. Je gebruikt de materialen om het lichaam bewust van buitenaf te beïnvloeden om fysieke ontspanning uit te nodigen. Dit betekent dat je in een houding op zoek mag gaan naar absolute comfort, zachtheid, geborgen- en gedragenheid. In een houding hoeven we niets te doen, als de houding voor ons te laten werken.

Restorative Yoga is geen meditatie, maar is meditatief van aard. Stilte is een heel belangrijk onderdeel van deze Yogavorm. Dit in letterlijke zin, maar ook figuurlijke zin. Je probeert als beoefenaar zo stil mogelijk te liggen zodat de ontspanning naar je toe kan komen. En daarnaast blijft de docent, Sanne, stil gedurende de hele houding. Oftewel we proberen tijdens de beoefening van Restorative Yoga de prikkels van buitenaf zoveel mogelijk weg te nemen, waardoor de reis naar binnen kan worden ingezet.

Cacao: voordat je de stilte en rust induikt, verbinden we ons met moeder cacao door een cacao ceremonie. Dit doen we met ceremoniële cacao en is de meest pure vorm van cacao die er is. In Midden en Zuid-Amerika werd het gebruikt door de Maya’s en Azteken voor spirituele, medicinale en rituele doeleinden. Het was voor hen letterlijk goud. Ceremoniële cacao heeft verschillende uitwerkingen op ons zijn zoals het openen van je hart, aanwakkeren van creativiteit en geeft je het gevoel van heelheid. Ook bevat het allerlei gezonde stoffen en mineralen. Met deze cacao ceremonie zet je mogelijk een intentie voor de rest van de middag en open je je voor jeZelf.


Magic Truffel: de magische truffel is schimmel die als een knol die onder de grond groeit. Net als magische paddenstoelen bevat de truffel psilocybine. Dit zijn stoffen die effect hebben op onze hersenen en hoe we dingen ervaren. Tijdens de Magic Restful Morning nemen we 1 gram en is een microdosering. Het is ongeveer 1/20 deel van een volledige trip. Bij een microdosering ervaar je de werking van de magic truffel heel licht. Wat je zou kunnen merken is: je voelt je meer geaard, je voelt je meer ontspannen en in het moment, je bent meer verbonden met je gevoelens en je zintuigen zijn op een zachte manier op scherp gesteld. Ben je benieuwd naar meer informatie over de magic truffel en zijn werking? Luister hier dan naar de podcast die Abir en Sanne samen opnamen voor Yoga Puur de Podcast. 


Let op: er zijn contra-indicaties bij het gebruik van o.a. antidepressiva met MAO-remmers, hartklachten, maagklachten, zwangerschap en een hoge bloeddruk. Het nemen van truffel raden wij ten zeerste af bij aanleg voor psychoses, schizofrenie en borderline en wanneer je allergisch bent voor schimmels. Laat dit voorafgaand aan ons weten. Cacao is een zacht en veilig product, maar zelfzorg is en blijft belangrijk.

* Na het aankopen van een ticket, vindt er geen restitutie plaats. De aankoop is wel overdraagbaar.