Stiltedag met verzachtende yogavormen, zat. 6 juli


Rust vinden in een wereld die maar doordraait en doordendert. Terwijl jij diep van binnen een verlangen hebt om te vertragen, verstillen en verzachten. Zodat je weer jezelf en het leven weer een beetje kan voelen. Tijdens de zomertijd waarin onze agenda’s gemakkelijk uitpuilen, is het zo welkom om zelfzorg in te (blijven) plannen. Laten we tegenbewegen op deze stilte-dag waarop Sanne van Yoga Puur Breda jou volledig ontzorgt en er op gericht is zachtheid bij jou uit te nodigen. 

'Bijna alles werkt weer als je de stekker er een paar minuten uit haalt, jij ook.' ~Anne Lamott

De stiltedag die Sanne zal begeleiden vindt plaats in haar rustige en lichte Yogaschool in een woonwijk in Breda. Alle Yoga materialen zijn in overvloed aanwezig die extra zachtheid en ondersteuning faciliteren. Ze zet alle Yogavormen en technieken in die haar de afgelopen jaren hebben geholpen te verzachten; Yin Yoga, (trauma bewuste) Gentle Yoga, Regulatie oefeningen voor het zenuwstelsel, Yoga Nidra, Restorative Yoga, bewustwording meditatie en journaling. En naast de Yogavormen, mag ook een sattvische Ayurvedische lunch niet ontbreken die lichaam en geest voeden. 


Deze dag kan gezien worden als een mini-variant van de Yogaweekenden die Sanne organiseert. Tijdens haar Yogaweekenden is ‘stilte’ ook een belangrijke tool om dichter tot jeZelf te komen. Naast dat de dag in stilte zal worden ‘beleefd’ zal er wel een opening (kennismaking met elkaar en de docent) en een afronding (korte sharing) zijn waar er mag worden gesproken.

Wanneer is deze dag voor jou? 

𑓇 je behoefte hebt om te verzachten

𑓇 je behoefte hebt om te vertragen

𑓇 je behoefte hebt aan een oplaadt moment 

𑓇 geïnteresseerd bent in de zachtere Yogavormen

𑓇 geïnteresseerd bent in jeZelf


Wie is Sanne? 

Sanne Aruna Bogers is een ervaren Yoga-docente en therapeute die zoveel mogelijk de Yoga leeft. Hoe langer ze Yoga-beoefent en doceert, hoe meer ze getrokken wordt naar de stillere en meditatieve vormen van Yoga. Het creëren van een veilige sfeer en een gevoel van welkom te zijn, is voor haar een belangrijke basis van haar lessen.

 

Waar? Yoga Puur Breda, Bastionstraat 13 in Breda

Wanneer? zaterdag 6 juli, 10.00 - 16.00 uur 

 

Jouw investering in jeZelf: €79 

 

Dit is inclusief: 

° 2 Yogasessies die passend zijn voor het moment van de dag en jaar

° het gebruik van Yogamaterialen 

° journaling materiaal (werkblad + pen) 

° sattvische Ayurvedische lunch 

° onbeperkte Yogi Tea en zoete traktatie 

° en meer..